Sidverktyg

Förberedelser inför Halländsk bokmässa 2017

Förberedelserna inför årets upplaga av Halländsk bokmässa är nu i full gång och vi på regionbiblioteket är glada att återigen vara en del av detta spännande projekt. Hittills har Halmstad och Varberg turats om att hålla i mässan och i år är det dags för Varberg och Kulturhuset Komedianten att stå som värd återigen. Lördagen den 25:e november är det dags. Det kommer då att finnas över femtio utställare på plats. Förlag, författare och andra organisationer kommer att bjuda på ett omväxlande program. Här finns något för alla!

Ett år äldre och klokare tar vi med oss av feedbacken från tidigare år och strävar efter att göra årets mässa ännu bättre för både utställare och besökare. I år har vi exempelvis fler programpunkter för de yngre besökarna. Det kommer att högläsas ur barnböcker hela dagen i Sagorummet och i Lilla Teatern går föreställningen ”Wilmas kompisar” vid två tillfällen. Vi kan också glatt meddela att det i år kommer att hållas en författarfrukost med den prisbelönta Aino Trosell.

Mer information om vad som kommer att ske och vilka som ställer ut på mässan hittar du här: http://www.regionhalland.se/hallandskbokmassa

För att följa eventet på Facebook klickar du här: https://www.facebook.com/events/117964845541749/

Hoppas att vi ses den 25:e november!

/Josefin Johansson, regionbiblioteket.