Halland på Bok och Bibliotek

Varbergs stadsbibliotek hittar vi i en monter nära Biblioteksscenen, E02:02. Att man kommer att visa sitt nya bibliotek och kulturhus är en inte alltför djärv gissning, kanske kan vi också få en glimt av de digitala skyltar som man håller på att jobba fram just nu.

I CAL-Förlagets monter, B00:18, presenteras skrifter med anknytning till Halland. I montern medverkar även Hallands konstmuseum, Varbergs museum och Länsstyrelsen. Vår kulturchef Eva Nyhammar berättar om Region Hallands kulturplan och Regionbiblioteket bidrar med skriften ”Konsten att synliggöra bibliotek”.

Missa inte prisutdelningarna på Svensk biblioteksförenings scen i E-hallen. På torsdag kl. 14 tilldelas de fyra projektbiblioteken och Regionbiblioteket Greta Renborgs marknadsföringspris för projektet ”Synliggör biblioteket – Identitet, image och profil”.

/Eiler, regionbiblioteket