Sidverktyg

Kungsbacka bibliotek får ny webbplats

Kungsbacka biblioteks nya webbplats firas med invigningstal, rosa bubbel och visning av den nya webbplatsen på Kulturhuset Fyren i Kungsbacka kl 17, imorgon den 15 september.

Den nya webbplatsen är byggd med verktyget Arena och där kan du:

"[—] läsa om böcker, musik, film och tidningar. Du kan låna om och reservera. Vill du veta vad som är på gång på biblioteken hittar du det på vår nya webbplats. Tycker du att boken du läste var bra eller dålig kan du betygsätta eller recensera den.

Barn och unga kommer att ha egna sidor där de kan läsa om böcker, musik och om vad som är på gång på biblioteken."

Kungsbacka bibliotek satsar också på att samla alla tjänster som är tillgängliga hemifrån under en gemensam rubrik:

"Under avdelningen 24:7 kommer vi att fokusera på de tjänster som man kan nå hemifrån. De flesta av dem är tillgängliga 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan. Här hittar du våra e-böcker, e-ljudböcker och e-musik"

Den nya webbplatsen kan nås efter kl 17 imorgon onsdag på: bibliotek.kungsbacka.se 

Jag vet att personalen i Kungsbacka har lagt ner mycket arbete på den nya webbplatsen under lång tid och att de jobbat tillsammans med bibliotekets användare för att få en bra webbplats för alla. Det ska bli roligt att äntligen få se resultatet av arbetet imorgon!

/Linda Tillander, Regionbibliotek Halland