Sidverktyg

Jobbar du med databaser? Seminarieserie på webben i höst

Saxat ur inbjudan:
Under hösten 2010 anordnar EBSCO en rad webinarier i Sverige. Du som arbetar med våra tjänster på exempelvis folk- och skolbibliotek är välkommen att delta. Deltagandet är kostnadsfritt och allt du behöver är en dator med internetuppkoppling samt headset eller telefon (du blir då uppringd).

Jag har testat tekniken och det fungerar fint på en vanlig arbetsdator. Framförallt är det smidigt att kunna använda befintlig telefon och slippa krångla med webbkamera och headset. Utöver de träffar som syns i inbjudan kommer det att bli en testsändning så att man kan testa tekniken.

Vi hoppas att det här kommer att vara ett bra sätt att fördjupa sina kunskaper för alla som har svårt att lämna sitt bibliotek för att åka på kurs.

Viktor Sarge
Regionbibliotek Halland