Diskutera och följ med under Halmstadkonferensen 14-16 april 2010

Över 300 deltagare har anmält sig till Halmstadkonferensen 2010, som inleds på onsdag den 14 april med välkomstbuffé på Halmstad stadsbibliotek.

Årets tema är: Frihet, jämlikhet, facebook – framtid för folkbibliotek.

Konferensen hålls under torsdagen och fredagen på Hotell Tylösand. Program och deltagarlista finns på Region Hallands webbplats.

Vi på regionbiblioteket kommer att rapportera från konferensen här på bloggen Bibliotek i Halland. Vi kommer också att direktrapportera på Regionbibliotek Hallands sida på Facebook.

Vi hoppas att många av konferensens deltagare vill vara med och diskutera kring konferensen och föreläsningarna genom kommentarer på bloggen, på Regionbibliotek Hallands sida på Facebook eller via Twitter.

• För dig som kommunicerar via Twitter så rekommenderar vi att använda taggen #halmkonf
  • Tagga gärna bilder på Flickr eller andra bildtjänster med halmkonf

Vi hoppas att både ni som kommer på konferensen och ni som inte hade möjlighet att komma ska ha utbyte av rapportering och diskussioner.

Välkommen till Halmstadkonferensen!

/Linda Tillander, Regionbibliotek Halland