Libra.se

I Halmstad pågår konverteringen av biblioteksdatasystemet för fullt, Kungsbacka har redan arbetat med Libra.se i några veckor och fler kommuner i länet står på tur. Viss oro för om allt kommer att fungera som det ska är förstås naturligt. Den version vi får i Halmstad är ny, så förhoppningsvis fungerar allt smidigt (jag håller tummarna).

De bibliotek som varit tidigare ut med libra.se har kämpat med en del buggar och det finns en blogg om problem som har uppstått, ni kan läsa den genom att klicka på länken: QueHelena Bloggen beskrivs så här: QueHelena är en inofficiell bugglista till Libra.se. Ett komplement till Axiells egen information. Vill du tipsa om något bra är det också välkommet.

Det som skrivits där nu verkar mest handla om buggar och problem, så vi får hoppas att vi kan bidra med fiffiga tips så småningom?

/Linda Tillander, Regionbibliotek Halland