Om bloggen Bibliotek i Halland

Bibliotek i Halland är en blogg startad av Regionbibliotek Halland efter initiativ från de halländska biblioteken. Här vill vi tillsammans skapa en mötesplats för öppen diskussion med alla biblioteksanställda och andra som är intresserade av biblioteksfrågor i Halland. Vi välkomnar inlägg och kommentarer och hoppas att alla ska känna sig välkomna att bidra till att bloggen blir ett ställe för inspiration och erfarenhetsutbyte. Skriv gärna om tips på intressant läsning på webben eller i pappersformat, projektidéer, biblioteksdebatt, frågor ni vill diskutera. Kort sagt kan det handla om lite av varje som rör bibliotek. Berätta om det ni lyckats med, berätta om det ni misslyckats med och tala om för alla oss andra vad vi absolut inte får missa!

För att kunna göra inlägg behöver man vara registrerad som ”guest author”, vilket man blir genom att kontakta oss via e-post (klicka på länken "e-mail me"). Vi skickar då ut en inbjudan till att bli medskapare. Vill man hellre skicka ett inlägg som vi lägger ut på bloggen, går det bra att skicka själva bidraget till oss med e-post också. Kommentarer till inlägg kan vem som helst göra. Alla är välkomna att bidra!

För att på ett enkelt sätt få reda på när det skrivits något nytt på bloggen kan man prenumerera på nya inlägg via en RSS-läsare eller få dem med e-post via Feedburner.

Klicka på länken "Email me" om du har frågor eller vill ha hjälp.

/Regionbibliotek Halland

Till regionbibliotekets webbplats: www.regionhalland.se/regionbibliotek