Sidverktyg

Konferensutvärderingen var härlig läsning!

koha-konferens-utvVi fick för ett tag sedan utvärderingen från Koha-konferensen på Tylösand – mycket rolig läsning. Som alltid finns det saker att förbättra som t.ex. några som tyckte lokalen var lite kall och att de som reste mitt i natten till konferensen tyckte det kunde varit någon ytterligare paus på förmiddagen. Kloka synpunkter men också svårt att helt och hållet möta behoven och önskemålen hos 100 deltagare. Den riktigt stora trenden var dock en överväldigande positiv kritik där mer eller mindre alla var mycket nöjda och kände att de hade nytta av innehållet.

Tack alla ni som var där och deltog antingen i publiken eller på scenen! Vi tyckte att det kändes som en mycket lyckad dag med en framåtanda i luften, men det är härligt att se att det stämde.