Sidverktyg

Konferens på Tylösand – och beklagar tystnaden

Hej alla bloggläsare! Jag beklagar tystnaden på sistone. Sedan vi fick extra medel har bloggen saktat in betydligt. Anledningen är dock trevlig: vi har anställt tre programmerare (20%, 80% och 100%) som jag behöver hjälpa med underlag och testning av kodleveranser. Intresset från andra har också tagit fart och det är många studiebesök och föreläsningar som tyvärr inte har dokumenterats här. Jag har helt sonika inte räckt till för att sköta bloggen som jag borde ha gjort. Många av er har dock följt projektet i personliga möten och via koha.slack.com där nu pågår en hel del diskussion bibliotek emellan.

En nyhet som jag hoppas att ni inte missat är Koha-konferensen på Tylösand den 16 oktober. Det blir 100 Koha-intresserade som träffas och får chans att utbyta erfarenheter och lyssna på Katrin Fischer som är QA-manager, Stockholms universitetsbibliotek, Mölndal som provmigrerar från Libra.se, Magnus Enger som skapar Libra.se-skripten, Luleå Tekniska Universitet samt vad vi själva gjort i projektet än så länge. Om någon missat evenemanget som gärna vill komma skall jag höra om det går att utöka deltagarantalet.