Sidverktyg

En miljon till Koha-utveckling.

Vi förlänger projektet året ut och ökar ambitionerna efter att ha fått en förstärkning på en miljon i ytterligare projektmedel av Kungliga biblioteket. Konkret betyder det att vi rekryterat egna programmerare som kommer att jobba året ut samt att vi lägger ytterligare utveckling på extern firmor. Vi samarbetar med Kungliga biblioteket och Stockholms universitetsbibliotek som fokuserar på Librisfrågor och de akademiska bibliotekens behov. Vårt fokus blir under resten av året huvudsakligen folkbibliotekens behov.

De nya krafterna i projektet är Martin Persson (som jobbar 100% sedan slutet på april), Martin Stenberg (som nu jobbar på timmar och sedan går upp till 80% i slutet av augusti) samt Eivin Giske Skaaren (som dock fått ett nytt uppdrag under rekryteringen och därför startat ett bolag för Koha-syften och agerar som konsult på 20%).