Sidverktyg

Personaldelen nu 100% översatt

I år är det riktigt roligt att komma tillbaka från semestern då Koha projektet väntar på mig. Särskilt roligt var det att hitta en leverans från översättarna i inboxen. Efter uppladdning så är nu personaldelen listad som 100% översatt.

Naturligtvis kan det finnas saker som behöver justeras, men det stora jobbet är alltså gjort.

Nu kvarstår viss övrigt jobb med att justera det som är nytt i Opac sedan vi översatte version 3.10, men jobbet att justera de strängar som är nya i de huvudversioner av Koha som kommer två gånger är år är avsevärt lindrigare än när man som vi nu gjort översätter hela personaldelen första gången.

För den som redan nu vill provköra Koha 3.12 med den nya översättningen finns filen på Kohas Pootle-installation. Den får dock installeras manuellt. Till release 3.14 av Koha kommer dock översättningen att finnas inkluderad i det officiella släppet.