Sidverktyg

Digitala skyltar på Bokmässan!

Eftersom Varbergs bibliotek skulle ha monter på bokmässan för att visa upp vårt kommande kulturhus, Komedianten, passade vi på att också visa upp vår digitala boktipsskylt. På bilden till höger kan ni se kulturhusbyggets projektledare Bo Larsson prova. Och han var absolut inte ensam. Många passade på att peka och bläddra bland boktipsen framför allt på torsdagen och fredagen då besöken bestod mest av branchfolk. Men även på lördagen och söndagen vågade sig en hel del besökare fram. Ett nytt, mycket tilltalande, stativ höll uppe skärmen och nyskördade titlar gjorde att avsaknaden av körning i ”direktsändning” inte märktes något vidare. Dock gjorde sig några små buggar påminda, men det är inget som inte går att fixa!

/Pär Andin – Varbergs bibliotek