Sidverktyg

Facebookintegrationen snart klar

Vår konsult har precis lämnat över en första version av Facebookintegrationen för Koha. Funktionen är utvecklad för Koha 3.4 som planeras att släppas den 22 April. Vår förhoppning är att funktionen då skall vara en del av den officiella Koha-distributionen så att alla som använder Koha får nytta av det vi utvecklat.

Tidsåtgången har än så länge varit modest (ca 10 h) och det är inte mycket kvar att göra. Jag skall trimma in funktionen med en bildlänk när vi får den aktiverad på vår server och vår konsult skall försöka räta ut frågetecknen kring en eventuell bugg. Sedan är vi snart igång – jag räknar att allt fungerar från och med maj.

När vi har allting på plats kommer en lite djupare postning med bilder och förklaringar av hur man aktiverar och ställer in funktionen.