Sidverktyg

En resa har gått i mål och en ny tar vid

Som ni vet så har vi med er hjälp arbetat med att ta fram en resehandbok för cancerberörda under en tid. Tanken är att denna bok ska vara ett stöd som gör var cancerberörds resa mer lättnavigerad och underlätta i kontakten med vården. 

IMG_2795Idag så är det då äntligen dags när vi kan presentera den färdiga boken på Världscancerdagen i Stockholm som arrangeras av Nätverket mot cancer. Tack vare stöd från SKL och Region Halland finns nu boken även i tryck och det kommer gå att beställa hem ett gratis exemplar från region Halland inom kort så håll utkik.

I och med att boken släpps inleds också ett nytt och spännande arbete med att utifrån cancerberördas perspektiv utveckla cancerresan och göra den mer lättnavigerad. På cancerresan.se kan ni läsa mer om detta arbete men kanske framförallt bli delaktiga i det… På sidan finns flera andra verktyg som är kopplade till skriften och det är fritt fram att ladda ner och skriva ut efter behov.

Vill du eller din verksamhet beställa hem något eller några exemplar av går det bra att göra det kostnadsfritt från Region Halland. Beställ boken här

Boken är också utgiven som bläddringsbar e-upplaga. Här kan du läsa boken online